Boller i karry

image image image image image

4 personer

Boller
250 g hakket skinkekød
2 løg, rives
3 fed hvidløg, presses
1 tsk friskkværnet peber
1 tsk ostindisk karry
1 dl boullion
1/2 tsk salt
2 æg

 

Ris
1 dl grove ris pr. Person

Sovs
2 æbler
2 gulerødder
1 løg
1/2 porre
5 fed hvidløg
1/2 squash
1/2 ske olie
1 spsk ostindisk karry

Hæld vand og lidt salt i en gryde, og kog det. Tilsæt risene. Lad dem koge i 30 minutter, hvorefter vandet hældes fra, og risene hviler i gryden med låg på, til retten er klar.

Rør kødet til bollerne sejt, med 1/2 tsk salt. Tilsæt resten af ingredienserne til kødet, og rør rundt i 5 minutter. Fyld vand i en gryde og kog det op. Skal herefter simre svagt. Tril bollerne med en teske, og læg dem i vandet. Lad bollerne blive i vandet, til alle er steget til tops. Tag bollerne op. Vandet skal bruges til at koge grønsagerne i til sovsen.

Rens og skyl grønsagerne til sovsen, og skær dem alle i grove tern. Kog dem i vandet i ca. 20 minutter, hvorefter det hele blendes. Hæld olien i en gryde. Steg karryen i olien i kort tid. Den blendede sovs tilsættes og koges op. Smag til med salt og peber.

Velbekomme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*