Boller til brunch- eller tapasbordet

imageimageimageimageimage

14-18 boller

160 g hakkede soltørrede tomater
3 spsk blandede krydderrier
1 hakket hvidløg
5 dl vand
50 g gær
100 g grahamsmel
100 g fuldkorns speltmel
150 g majsgryn
250 g durummel
150 g sigtet speltmel
1 spsk middelhavssalt
1 spsk honning
3 spsk friskpresset olivenolie
grana padano ost, til at rive over bollerne

 

 

Lun vandet til det er lillefinger varmt og opløs gærren i vandet
Bland 1/2 delen af melet i og rør til dejen er jævn
Tilsæt resten af ingredienserne og til sidst resten af melet
Æltes godt sammen

Hæves tildækket i 30 minutter

 

Slå dejen sammen og form den til 14-18 boller med en ske, Dejen er for fedtet til at røre ved

Riv osten og fordel den på bollerne, ca. 1 tsk på hver
Tryk bollerne flade
Efterhæver tildækket på bagepladen i 40 minutter
Bages på midterste rille i ovnen på 200 grader i ca. 12 minutter

 

 

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*