Knækbrød

imageimageimageimage

Knækbrød

  • 2 dl hørfrø
  • 1½ dl græskarkerner
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 tsk salt
  • 1½ dl koldt vand
  • 1 æg
  • 1 tsk honning
  • 1 lille fintrevet gulerod eller knoldselleri

 

Alle de tørre dele hældes hele op i røreskålen, og blandes rundt. Tilsæt vand, det let piskede æg, honning og grønsager. Rør rundt. Når det hele er blandet sammen, skal dejen hvile en times tid.

 

Når den er færdig med at hvile, hælder du den ud på en bageplade med bagepapir. Form den med en spatel eller en dejskraber. Bages ved 125 grader et par timer, hvorefter det tages ud, og deles i mindre stykker.

 

 

Opbevar knækbrødene i en kagedåse eller på frost.Kan spises som snack i stedet for chips. Server dip til for eksempel hjemmelavet ost eller tzatiki.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*