Skyris med kirsebær og rom

imageimageimageimageimage

Til en 1 liters beholder

200 g kirsebær
1 dl rom
350 g skyr
2 pasteuriserede æggehvider
1 spsk honning
1/2 spsk sukrinmelis
50 g chokolade

Udsten kirsebærrene, og hæld rommen over. Stil det på køl i 12 timer.
Når kirsebærrene har stået på køl min. 12 timer, gerne længere, kan du gå i gang med, at lave din is.
Tag 10 kirsebær fra, og hak dem groft. Hak chokoladen groft. Stil de grofthakkede ingredienser til side, de skal i isen senere.

 

Pisk æggehviden stiv. Blend honning, bær med rom og sukrin til en ensartet masse. Tilsæt de piskede hvider og skyr, og blænd igen.

 

 

 

Hæld det hele på ismaskinen og lad det køre til det bliver grynet. Tilsæt chokolade og de hakkede kirsebær, og kør det på ismaskinen til isen er færdig, hvorefter du kan komme den i fryseren.

 

 

 

Velbekomme.

2 Replies to “Skyris med kirsebær og rom”

    • Hiya, I’m really glad I have found this info. Today bloggers publish just about gossips and net and this is actually frtrtsauing. A good blog with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this website, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*