Jeg er blevet vild med, at blande kartofler med alle mulige andre grønsager, for derefter at grille det hele i en grillbakke, til lidt kød, fisk eller andet godt. I dag laver jeg kartofler på den her måde:
2 personer
15 små kartofler
5 smagsfulde tomater
1 citron, ikke overfladebehandlet
1/2 hvidløg
1 rødløg
4-6 stængler frisk vinter-sar
3-5 stængler frisk rosmarin
salt
peber
allround grill kryderi
Rengør og vask alle grønsager og krydderurter. Skær kartofler og tomater i halve på den korte led. Skær citronen og rødløget ud i mindre dele, se billedet. Hvidløgene skal bruges som hele fed. Krydderurte stænglerne halvveres. Bland det hele sammen i et grillfast fad og tilsæt salt og peber eller allround grill kryderi.
Steges på grillen i det grill faste fad, til kartoflerne er færdige. Hvis grillen er 150 grader kan det tage en times tid.
Server evt. revelsben, flutes og dressing til.