4 personer
Til lammekøllen
- 1 lille lammekølle
- 1 hvidløg
- 1 skefuld middelhavs salt
- 2 spsk jomfru olivenolie
- 1 dl friskhakket timian
- skal og saft af 3 lime
- 1 tsk friskhakket chili
Til kartofler
- 500 g små kartofler i både
- 1 tsk salt
- 1 spsk paprika
- 2 fed knust finthakket hvidløg
- 1 spsk jomfru olivenolie
Bland alle ingredienserne til lammekøllen. Snit køllen i tern og gnid den ind i dressingen. Skal have til den er 70 grader med stegetermometer. Herefter hviler den tildækket i 20 minutter.
Bland alle ingredienserne til kartoflerne, og vend dem i. Steges i ovnen på 200 grader i ca. 1/2 time, til de har taget farve.
Lav den dressing og det brød til, som du har valgt.
Velbekomme