til 4 personer
1/2 nakkekam
6 fed hvidløg
1 citron, saft og skal
allround krydderi
madsnor
salt
25 små nye kartofler
250 g tapas peber
10 cherry tomater
4 dl græsk youghurt
1 spsk paprika
olie
Skær nakkekammen ud til et slag. Vend slaget i citronsaften. Skyl og hak dine krydderurter. Krydder slagets inderside med salt, krydderurteblandingen, og citronskallen.
Rul slaget rundet og snør det som en rullesteg. Krydder med allround krydderi.
Steges i grillen til stegetermometeret viser 75 grader.
Når stegen er lagt på grillen, skær kartoflerne over på midten, Kartoflerne skal vendes i olie og allround krydderi, og blandes med tapaspeber og tomat. Skal på grillen når stegen begynder at tage farve, eller når stegetermometeret er på 40 grader. Vendes rundt ind i mellem.
Bland yoghurt med paprika og lidt salt. Server eventuelt flutes til.
Velbekomme.