Grillet rullesteg med krydderurter

imageimageimageimageimageimageimage

til 4 personer

1/2 nakkekam
6 fed hvidløg
1 citron, saft og skal
allround krydderi
madsnor
salt
25 små nye kartofler
250 g tapas peber
10 cherry tomater
4 dl græsk youghurt
1 spsk paprika
olie

 

 

 

Skær nakkekammen ud til et slag. Vend slaget i citronsaften. Skyl og hak dine krydderurter. Krydder slagets inderside med salt, krydderurteblandingen, og citronskallen.

 

 

Rul slaget rundet og snør det som en rullesteg. Krydder med allround krydderi.

 

 

 

 

Steges i grillen til stegetermometeret viser 75 grader.

 

 

Når stegen er lagt på grillen, skær kartoflerne over på midten,  Kartoflerne skal vendes i olie og allround krydderi, og blandes med tapaspeber og tomat. Skal på grillen når stegen begynder at tage farve, eller når stegetermometeret er på 40 grader. Vendes rundt ind i mellem.

 

 

Bland yoghurt med paprika og lidt salt. Server eventuelt flutes til.

 

 

image

 

 

Velbekomme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*