4 personer
- 1 hel fersk kylling
- 1 økologisk citron
- 2 spsk krydderblanding hvidløgspeber
- 1 spsk middelhavsalt
- 1/2 agurk
- 4 dl græsk yoghurt
- salt
- peber
- balsamico
- 2-3 fed hvidløg
Start grillen op. Bland peber, salt og paprika sammen. Skyl citronen og riv skallen af. Bland skallen med krydderblandingen. Gnid kyllingen ind i blandingen både indvendig og udvendig. Skær citronen ud i skiver du skærer i 1/4. Fyld kyllingen med citronen. Luk med en kødnål. Grilles til den er gennemstegt.
Imens den griller, kan du lave tzatiki. Skyl agurken og riv den den groft. Pres saften ud af det revne agurk. Tilsæt yoghurt, presset hvidløg og balsamico. Smages til med lidt salt og peber. Server flutes til.
Velbekomme.