Mørbradbøffer på brød

imageimageimageimageimageimageimage

7 madder

1 svinemørbrad
2 spsk pesto
1 pakke bacon
5 dl fond
2 dl hvidvin
300 g champignon
7 skiver rugbød
salat til at lægge på brødet
2 store løg
salt
peber
1 dl mælk
maizena til jævning

Rens dine champignon, og skær dem i ½ cm tern. Rist dem i en gryde, til væden er væk. Tilsæt hvidvin og kog op. Tilsæt fond og kog op. Tilsæt mælk, og jævn sovsen med maizena og vand. Smag til med salt og peber.

Rens og pil dine løg. Halver dem, og skær dem ud i meget tynde skiver. Rist dem på en pande med olie, til de er brunede. De bliver bedst hvis man kommer en masse smør og en masse olie på panden, men det bliver for fedt, så jeg nøjes med en ordenlig sjat olie. Når de er færdige, hælder du dem i en si, så den overflødige olie kan løbe fra.

Skær fedt og sener fra svinemørbraden, og fjern bimørbraden. Skær den ud i 7 bøffer. Smør den ind i pesto, og vikkel en skive bacon omkring den, som på billedet. Kryder med salt og peber. Steges på en pande til de er gyldne. Tag dem af panden, og vikkel dem ind i staniol og et klæde. De skal hvile ca. 20 minutter. Kog panden af i 1 dl vand, og hæld det i sovsen.

Du laver dine madder sådan her. Rugbrød med salat, bøf, løg, og til sidst sovsen på. Pynt med noget farverigt for eksempel rød peberfrugt.

 

 

 

 

 

Velbekomme.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*