2-4 personer
til kål i sød creme
- 1 lille spidskål, finthakkes
- 2 dl græsk yoghurt
- 1 spsk honning
- 1/4 tsk salt
- en knivspids peber
til frikadeller
- 300 g hakket oksekød
- 2 spsk tomatpurre
- 2 dl friskhakkede krydderurter
- 1/2 hvidløg, finthakkes
- 1 pose mozzarella i lage 125 g finthakkes
- 1 tsk chili sovs
- 1 dl parmesanost, grovrives
Bland alle ingredienserne til kødet, og form boller med en ske.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen på 200 grader, i ca. 15 minutter, til de har taget farve.
Imens de steger, kan du blande alle ingredienserne til kål salaten, tilsæt kål til sidst.
Smag til med salt og peber.
Server flutes og dressing til.
Velbekomme