Okse frikadeller med spidskål i sød creme

image image image image image image image

2-4 personer

til kål i sød creme

  • 1 lille spidskål, finthakkes
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 1 spsk honning
  • 1/4 tsk salt
  • en knivspids peber

til frikadeller

  • 300 g hakket oksekød
  • 2 spsk tomatpurre
  • 2 dl friskhakkede krydderurter
  • 1/2 hvidløg, finthakkes
  • 1 pose mozzarella i lage 125 g finthakkes
  • 1 tsk chili sovs
  • 1 dl parmesanost, grovrives

 

 

Bland alle ingredienserne til kødet, og form boller med en ske.

 

 

 

Læg dem på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen på 200 grader, i ca. 15 minutter, til de har taget farve.

 

 

 

Imens de steger, kan du blande alle ingredienserne til kål salaten, tilsæt kål til sidst.

 

 

 

Smag til med salt og peber.

 

 

 

 

Server flutes og dressing til.

 

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*