1000 gram flæsk i skiver
2 spsk grov middelhavssalt
2 tsk kværnet chili
6 mellemstore gulerødder
1/2 rødløg
2 fed hvidløg
20 kartofler
60 små grønne bønner
1 tomat
2 spsk 4% fløde
1 spsk østerssovs
Tænd ovnen på 225 grader.
Drys salt og chili på begge siderne af alle skiver flæsk.
Placer flæsken på en rist, med en bageplade under, og sæt risten i ovnen i næst nederste rille.
Steges i ca. 1/2 time, til de er sprøde og knaser.
Kartoflerne skrælles og lægges i en gryde med vand så det lige dækker.
Tilsæt 1/4 tsk salt og kog op.
Når vandet koger skal der skrues ned, så det simrer, skal have ca. 20 minutter. Når kartoflerne er færdige, lægges bønnerne ned i vandet til dem i det varme vand.
Skræl gulerødder, løg, hvidløg og tomat, og skær det i grove tern.
Gulerødder, løg, hvidløg og tomat koges med lidt salt og peber i 15 minutter.
Blend gulerodspureen, smag til med salt, peber, fløde og østerssovs.
Anret det hele på en tallerken. Velbekomme.